Mycket tankar i huvudet

Först vill jag berätta att igår pratade jag med brorsonen som varit på semester i en hel månad. Ville inte berätta för honom om min sjukdom innan han reste, eftersom jag inte visste hur han skulle ta detta besked.  Igår berättade jag för honom.

Jag sa i telefon att jag hade något att berätta.

-”Först vill jag säga att jag mår bra, allting är okej. Ingen anledning till oro”. Därefter berättade jag om bröstcancern, att jag opererades strax innan nyår och ska påbörja cellgiftbehandling om en dryg vecka. Han tog det mycket bra. Det gjorde mig glad.

Han var den sista i släkten att veta och den första som fick adressen till min nystartade blogg.

Åtta dagar kvar
Nu är det bara åtta dagar tills det är dags med första cellgiftbehandlingen som startar om åtta dagar. Det är en del praktiska grejer att hinna med och jag har min lista på skafferidörren.

Mitt i denna soppa håller jag på att flytta in till André. Vi har bott tillsammans i flera månader och det mesta i min lägenhet är nerpackat sedan länge. Jag har ännu inte sagt upp min lägenhet och det är bra för jag pallar inte stress nu. Vi har flyttat en del grejer och möbler redan. På torsdag kommer resten av möblerna, TV:n och lite annat.

Måndag: ringa en del samtal. Städa i sovrummet.
Tisdag: prova peruker, städa i TV-rummet
Onsdag: fira min födelsedag i Helsingör med André. Därefter gratta mamma som också fyller år.
Torsdag: Boka sjukresa, hälsa på, på jobbet. Hämta möbler.
Fredag:  Gå ut och äta med nästan hela Hanssonklanen med respektive. 17 personer. Lördag: storhandla, baka pizzabullar till ett helt regemente. Mitt event som jag döpt till Egg Head party. Jag har  inte äggformad skalle men det var ett kul uttryck, tycker jag.
Söndag: softa och göra så lite som möjligt.
Måndag: sätta in en Piccline i armen
Tisdag: första cellgiftbehandlingen.

Efter detta är det raka spåret ut i det okända. Har ingen aning om vad som kommer att hända och hur jag kommer att må. En sak vet jag: det kommer en dag därframme till försommaren när jag avklarat behandlingen.

Ha en fin dag!
Hälsningar Anna

Författare: AnnaBloggar.com

Jag tar ut glädje i förskott. Det enda som kan hända är att jag varit glad i onödan.

2 reaktioner till “Mycket tankar i huvudet”

Lämna en kommentar