DrottningenAvSaba haha

Hej
Idag har vi haft fantastiskt härligt väder. Sol, typ vindstilla och runt +5 grader. Tog en lång walk till Borstahusen. I motsatt riktning än Slottet. Borstahusen ligger norrut i förhållande.

IMG_2466
Här har vi Sillagumman. Hon står och sträcker på ryggen. Är på väg från Borstahusens fiskeläge in till centrum för att sälja sill. Så har jag fått det berättat för mig . I horisonten skymtas Hven.  Ingen bra bild. Ganska dyster men det var inte heller en dans på rosor att dra på sin skottkärra med sill, ända in till stan. Det var nog ganska dystert .

Det blev 9753 steg, 328 kalorier och 1 ½ timme. Tog en spurt de sista 10 minutrarna.
Trodde det skulle bli fler steg för jag gick långt. Tyckte jag. Långt för att vara mig.

We are not alone…….
Kolla. En farkost. från yttre rymden.

IMG_2464


Lite självironi från en 108-åring

När jag kom hem började jag pilla med ett bildspel som blev en filmsnutt som jag la ut på youtube hahaha. Det började med att jag la ut en låt på facebbok ,det vill säga denna.  Dedikerade den till mina facebookvänner som tack för alla gratulationer på 108-årsdagen.  Jo, jag har klickat i att jag är född – vad blir det – år 1910. Hahahaha.

Jag gillar den här videon så himla mycket. * ler*. En av fb-vännerna skrev: ”vi har sett dig i alla möjliga frisyrer och peruker. Men vad du än gör, skaffa inte sån frisyr som han har”.
Ja, kära du: döm själv.
https://www.youtube.com/watch?v=fGn-aeBMQR0

Ettårsdagen
Idag är det ett år sedan jag rakade bort mitt 74 cm långa hår. Från långhårig till skallig.
Och där föddes idén. Jag ska sätta ihop en bildserie med foton jag tagit sedan jag rakade mig. Så det har jag pillat med i eftermiddag.

För att kunna dela den på facebook så var jag tvungen att lägga den på youtube. Så idag har jag skapat mig en kanal. Mitt filmklipp heter DrottningenAvSaba hahaha. Jag brukar kalla mig för det ibland. Ironiskt alltså.

Ibland är jag bara föööör mycket. Kolla själv:

https://youtu.be/UfnH2fPsNyE

Nu plingar min sova-app. Den säger ”om du vill sova i 9 timmar och 45 minuter behöver du somna kl 22.15. Inte sover jag i 9 timmar! Hahaha. Har bara inte orkat ställa om tiden.

Godnatt
Anna

Författare: AnnaBloggar.com

Jag tar ut glädje i förskott. Det enda som kan hända är att jag varit glad i onödan.

13 reaktioner till “DrottningenAvSaba haha”

  1. Jättekul!!! Jag gillar attityden att göra det bästa av saker och ting 😎
    Och jag håller med dina vänner – ingen pottfrisyr!
    Intressant med lite historia mitt i allt. Inser att jag borde ta bilen och åka runt lite i Sverige. Igår slog det mig att jag aldrig varit i Ystad. Jajaja, men så länge jag lever så hinner jag.
    Ha en skön söndag nu

    Gilla

    1. hehe. Nähä. Får väl bli en annan frisyr då? Min frisyr är mest kuddrufs eller mössrufs. Kul att du gillar klippet. Jag har lätt för att driva med mig själv och har självdistans. Och det var hur enkelt som helst att skapa klippet dessutom. Du har ju många härliga bilder på dig . Gör ett klipp du också. Kul minne liksom.

      Ja, historia har jag alltid tyckt om sedan jag gick i mellanstadiet. Kan ofta tänka på vem som gått på de kullerstenar för 100 år sedan, som jag går på nu. Fantisera om hur det kan ha sett ut osv. * ler*

      Ystad är jättefint men det är sjukt många år sedan jag var där sist. Typ 20 år sedan. De har ett välkänt spa som jag gärna vill besöka, och bo över, sen nån gång. Kanske nästa födelsedag? 🙂 Ales Stenar ligger där och det var där jag var den där gången för dryga 20 år sedan. Snacka om historia. Ales Stenar alltså…. Och: hur fasen hamnade de där???

      Gilla

      1. A tusan. Ja det är verkligen knepiga saker som händer med en efter cytostatika. Jag har skojat om att jag blir Anna 2.0 . men jag börjat tro att det verkligen blir så. Sådant man inte intresserats för, blir plötsligt intressant och tvärt om. Som det här med att jag inte längre är intresserad av vin till maten. Blev galet sugen på öl, som jag inte brukat dricka. Nu har det visserligen gått tillbaka. Skönt! Så det blir bara nån öl vid lite festliga tillfällen och inte hemma. Och det här med avsmak för choklad. Bara bra juuuuu. *ler *

        Gilla

      2. Jag hoppas att den här skiten bär med sig ngt gott i slutänden. Om man nu ändå drabbas så tycker jag att lite lärdomar borde komma som bonus. Fast helst hade jag velat lära mig det utan – om jag haft ett val.
        Kan se rubrikerna ”Cancern gav henne historieintresse”

        Gillad av 1 person

      3. Jaha. har du en blogg till? Oj då. Hur hinner du?
        *ler * Jag tänkte använda min blogg till annat också allt eftersom ”cancerproblemen” försvinner. Bara rekonstruktion av höger bröst, sen ska det väl inte vara mer att prata om, beträffande cancer. Det är därför jag valde ett neutralt namn på mig blogg 🙂 Ska kika in lite i din andra blogg senare.

        Gilla

      4. Jag hoppas att efter sommaren inte behöva prata om cancer alls. Min andra blogg är mer privat medan cancerbloggen länkas till mina bekanta på fb. Bortsett från det har jag en matblogg med 😀

        Gillad av 1 person

Lämna en kommentar