Biverkningarnas återkomst

Hej

Det är 15 dagar sedan förra Zometabehandlingen.

Biverkningar som klingat av sedan flera månader tillbaka och som jag faktiskt nästan glömt bort, är tillbaka och det har garanterat med Zometan att göra.

Sedan  behandlingen den 16 mars har jag fått ökade ryckningar i fingerspetsar, tår och faktiskt en öronsnibb igen. Ja, kroppsdelar som sticker ut så att säga. Glad jag är kvinna i det avseendet…….

Kliandet jag hade på kroppen för några månader sedan försvann och har nu kommit tillbaka. Framförallt nattetid så jävla lägligt.

Tätare mellan kramperna i benen eller vaderna igen. Jävligt jobbigt emellanåt. Vågar knappt röra benen i sängen. Och för minsta lilla så sätter det igång.

Kan verkligen inte rekommendera kombinationen yrvaken mitt i natten, strumpor på fötterna,  bonat parkettgolv och kramp i höger vad och lår.
Verkligen ingen bra kombo.

Vaknade i panik och yrvaket kravlade upp från sängen med värsta krampen och ska pressa ner benet som man ska göra för att krampen ska släppa.

Jo tack. Skrek så jag väckte André, halkade omkull när jag kämpade för att pressa ner foten i golvet och landade på ena skinkan med en elefantduns.

Inget ont som inte har något gott med sig.
krampen släppte. Minns inte om det var före eller efter jag höll på att braka in i byrån i fallet.

Jag är happy och står ut med situationen. Måste bara svära ut min klagan sen blir det typ bra igen. Jag är tacksam att jag lever. Otroligt glad att jag haft sådan tur och att all cancer är borta.

Ska bara ha ordning på mina stackars torra slemhinnor ”där nere”.
Köpte en ekologisk olja på bodystore.com med havtorn som jag börjat testa.
Snart kan jag skriva en bok om allt jag testar …….

Glad Påsk allihopa
Anna

Författare: AnnaBloggar.com

Jag tar ut glädje i förskott. Det enda som kan hända är att jag varit glad i onödan.

3 reaktioner till “Biverkningarnas återkomst”

 1. Alltid är det någon biverkning som man får dras med… numera tycker jag att jag pratar mer om biverkningar än om andra saker i livet :/
  Det är ju bra att du skriver ner allt. Om man är som jag och googlar sig blå så hittar man bloggarna med bra tips och det är guld värt 🙂
  Och faktiskt var det lite roligt att se bilden framför sig även om kramp inte är en höjdare.

  Gilla

 2. Ser att du får Zometa som jag även får. Skall få om en månad igen. Har ätit magnesium ett tag men magen har krånglat.( Men det kan även bero på att jag ätit antibiotika för jag har en tand som krånglat efter cyton. Har haft bakteriedödande medel i tanden 11 månader, vet inte vad de tänke göra med den. Skall till lasarettets tandvård i slutet av månaden, sedan blir det 1-årskontroll och koll av högtrycksmedicinerna. Usch ja, en ny karusell…) Läste om att magnesium och kaffe kan ge magkrångel. Har nu beställt Psylliumfröskal. Inte kul om man skall avstå morgonkaffet.

  Gilla

  1. Jag märker inget av Zometan och jag hoppas du inte heller har besvär med det. Jag har just börjat med Magnesium och har inte märkt något besvär med mage eller så. Inte konstigt egentligen att magen bråkar med alla de mediciner du behöver ta för dina besvär, stackare. Hoppas det blir bättre snart.

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s