Vad håller Anna på med egentligen?

Hejsan

Sopa golvet
In med svansen
Döda flugorna
Simma lugnt och crawla
Torka himmelen
Gorilla
Boll och sol

Jaaaa vad kan jag mena med det?
Du behöver inte räcka upp handen.

Jag har varit på det absolut roligaste motionspass i morse. Rörelserna har ju så passande namn. Bra beskrivning liksom 🙂

Kan säga att jag sänkte medelåldern rejält. Såå himla roligt, nyttigt, skönt, svettigt och bra.

Fick praktiskt taget vrida ur mitt pannband. Hade jag kunnat så hade jag kunnat vrida ur håret också så svettig var jag. Jag ska ju alltid ta i för kung och fosterland när jag motionerar.

Några av låtarna med skönt gung:

https://www.youtube.com/watch?v=bd2qsC-PuJQ

https://www.youtube.com/watch?v=qfFdJE57FZQ

https://www.youtube.com/watch?v=jKnCi3H2mPc&list=PLsuHJkKpcOajPR7jH7IcDOzZiUzImp7C8

Och sen var det en massa snabba låtar som jag inte minns just nu för jag hade fullt upp med gorillagång klapp höger sida gorillagång klapp vänster sida. Wuff wuff wuff. Klapp.

Hopp hopp … oj förlåt damen att jag hoppade på din fot ….. hopp hopp skutt… hoppas det inte gjorde för ont…. hopp hopp snurr klapp ovanför huvudet och klappa tårna med böjda knän. Snabba på. Ett och två, ett och två. Till Beatles låt O bla di o bla da.

Kröka ryggen – sträcka ryggen – klapp i taket – klapp i taket – kröka ryggen – sträcka ….. ja ni fattar.

Ja det här passet vill jag gå på igen, men nu är det tyvärr så att jag inte får jympa på några månader efter bröstoperationen. Opereras ju på onsdag.
Bara promenader i lugn takt i två veckor. Sen styrketräna benen men inte resten av kroppen på ett bra tag.

Och vad ljuger jag om? Får visst träna. Hahaha. Kolla själv på schemat.

IMG_2899

Ja ja det blir nog bra med det.

Ikväll ska Anna på lokal minsann. Ska på after work med en kompis och då krävs planering. Allt tar ju sån evinnerlig tid. Ni vet det där med duscha, tvätta håret, sminkning och klä sig och byta om och klä sig igen och rota i garderoben för man har ju iiiiingenting att sätta på sig ju. Och sen: oj vad är det där som hänger där? Så hittar man en klänning man glömt att man köpt. Typ så nånting.

Det är inte det jag menar. Utan något annat.
Det är det där med att bestämma mig för vad jag ska ha på mig nertill. På benen alltså. Ikväll blir det svarta tights o la la.

Sen tar jag på mig stövlarna. Ska iväg klockan 17.15 så senast kl 15 är det bäst jag fått på mig stövlarna. Att jag sen inte är klädd på överkroppen ännu kan kvitta.

Grejen är att min vänstra vad har förmåga att svullna om jag sitter ner en längre stund. Ska jag – som ikväll – ha på mina svarta stövlar så krävs planering. För det är dömt att misslyckas få upp blixtlåsen annars. Nu sitter blixtlåsen baktill vilket är en fördel men svullnar vaden så är det kört. Och jag SKA ha stövlarna på mig. Det duger inte med bootsen. För de har hög klack och jag ska gå en bra bit till tåget om jag inte tar en taxi hem.

Sååååå detta inlägg började jag skriva på i går. Nä jag bara skojade. Men det har tagit tid med tanke på alla pauser jag gör.

Jag är ingen pedant men gillar inte att gå omkring inomhus med skor och stövlar. Så med dessa finingar kan jag klampa runt hemma tills jag ska iväg.  Bra husmorstips. Hahaha.

Tanken när jag köpte dessa var att förena nytta med nöje. När vi får gäster så säger jag: för all del,  behåll skorna på sen ger jag dem sånna där hahaha.

IMG_2900

Sanning med modifikation. Har inte använt dem på någon gäst……. ännu. Fniss.

Nu önskar jag er alla en trevlig fredag och så kan ni väl önska mig lycka till med vaderna och stövlarna kanske? *ler *

En sak till. Jag fixade ju ögonfransarna för en månad sedan. Det hade jag glömt bort att visa ju. Jag valde normal längd och inte sånna jag haft innan, som var så långa att jag var tvungen att putta ut glasögonen en bit på näsan för att fransarna inte skulle ligga mot glaset. Hahaha.  Ja och så har jag ju min älskade blondrosa peruk som jag bara älskar. Får se om jag tar den ikväll. Tror det. Skiter i om det skär sig med den svarta klänningen med stora mörkröda rosor på. Kan ju kvitta hur jag är klädd. Jag har ju sällskap hahaha och är inte ute och raggar.  Ska bara dricka nån öl , äta en bit mat och softa med kompisen och vännerna som har restaurangen.

IMG_2865

Hälsningar
Anna

Författare: AnnaBloggar.com

Jag tar ut glädje i förskott. Det enda som kan hända är att jag varit glad i onödan.

2 reaktioner till “Vad håller Anna på med egentligen?”

 1. Lycka till med stövlarna!
  Om man har glasögon måste fransarna ha d-kurva. Då är dom mer böjda och ta inte i glasen. Har lärt mig det den hårda vägen. Säger man inte till får man c-kurva 😊
  Du ser urtjusig ut på bilden. Själv har jag slutat med peruker och är helt nöjd med att det silverfärgade täcker skallen. Vill bara ha lite varmare väder för mössa krävs.
  Gympapasset lät roligt och det ska vara svettigt 💪
  Ha det roligt ikväll!

  Gilla

  1. Tack 🙂 jag fick på dem! Tjoho. D och C-kurva? Jag fattar ingenting av det 🙂 kanske testar sånna där D nångång. Angående peruken använder jag den som om det vore ett klädesplagg, inte för att dölja mitt egna hår fast det vet du ju. Blir nog ändå att den åker av i halvtid bara för att jag vill ta av den eller för att nån envisas med att prova den. Haha. Ja ja det blir bra. Du är jättesnygg i din snagg. Själv är jag bara van vid långt hår och går nästan och drar i mina k10 centimetrar hahaha. Just nu är det oej med Eva Dahlgrenfrisyren och färgen. Ha det gott du med.

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s