Påfyllning nr 2 av bröstexpandern

Hejsan.

Klockan är 09.20 och 08.30 var jag på Bröstmottagningen i Helsingborg för påfyllnad nr 2. Jag bor ju i Landskrona och därför är jag glad att plastikmottagningen i Malmö ordnade remiss till Helsingborg.

Det gick lika snabbt som förra gången fast det även denna gången var lite problem att hitta rätt i kanylen jag har i sidan, ytligt under huden.

Jag bestämmer själv hur mycket vi ska fylla på varje gång och jag bestämmer hur ofta eller glest mellan gångerna. Fast minimum är 7 dagar emellan.

Meningen är att fylla på 50 ml per gång.

Förra gången fyllde vi på 50 ml. Idag valde jag att fylla på med 70 ml. Om jag inte får besvär i form av värk och olidliga spänningar i bröstet så blir det 100 ml nästa gång, den 25 maj. Jag är inte rädd för denna typ av smärta. Är ju van vid bröstlyft och silikonimplantat sedan innan och vet hur det kan kännas medan allt ”läker” så att säga.

Min önskan är att kunna komma iväg en veckas solsemester i augusti , någonstans i Europa men får se hur det blir med det. Fast med denna”tropiska hetta” njaaaa 25-27 grader i nordvästra Skåne som vi haft senaste veckan, så är ju inte solsemester utomlands som jag har tankarna på.

Gårdagens FB och Instagraminlägg:

Njaaa. Det höll i …. vad blev det nu….. ungefär 3 timmar. När jag kom hem efter en runda på stan och en snabbis i kolonin så var det nästan så min pw-outfit kastade sig över mig *fniss *.

På med paltorna och ut. Gå gå gå. Lite blåsigt och mulet just då. Skit i det. Det är bara skönt. Styrde ner till utegymmet vid havet. 125 benpress, 200 core twist och sen kom soooolen fram över Slottet intill gymmet. Tog ett varv runt innersta vallgraven och sen paus med vacker njutbar utsikt.

Därefter spontanbesök hos lilla mamma. Hon satt så fint med nytvättat hår och just tagit av papiljotterna 🙂 min fina älskade mamma, 84 år.

Nu ska jag iväg och uppdatera ögonfransarna. 🤫

Sen lite business lunch i Borstahusen med en kompis . Sen hem och bara vara för att ikväll iväg på Network marketing sammankomst och som är något av det mest stimulerande jag någonsin jobbat med. 🤝

Anna

Författare: AnnaBloggar.com

Jag tar ut glädje i förskott. Det enda som kan hända är att jag varit glad i onödan.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s