Jag fryser och fryser

Hej.

Vet inte vad det är med mig. Vi har det stekhett här i mina trakter precis som i princip hela Sverige.

Klockan är 22.00 och jag har legat i sängen i en dryg timme och bara fryser. Jättekonstigt. Känner mig inte sjuk i övrigt. Bara skakar och darrar. På samma sätt som jag berättat om tidigare. Att jag fryser på kvällarna och byltar på mig filtar och täcken.

Dock har jag inte frusit de senaste tre fyra veckorna nu när jag tänker efter. Inte sedan den tropiska värmen började i början av maj och som håller i sig ännu. Men ikväll fryser jag som bara den.

Nu är det jag som stiger upp och kokar lite vatten att dricka.

Resten av veckan är det mycket på programmet och jag har inte tid att känna så här.

Hoppas på att det är över till imorgon.

Eller så jinxar jag. För innan idag sa jag till syrran att jag inte haft tillstymmelse till ”vanlig” sjukdom sedan jag fick besked om C den 30/11 2016.

Och i samma andetag sa jag till henne att jag knappt vågade säga det för då jinxar jag väl….. och blir sjuk imorgon :-/

Kokt vatten nu sen försöka somna.

Wish me luck

Avslutar med en nytagen bild på Charlie Napoleon ❤️ . Var ju och hälsade på honom i söndags.

Anna

Författare: AnnaBloggar.com

Jag tar ut glädje i förskott. Det enda som kan hända är att jag varit glad i onödan.

7 reaktioner till “Jag fryser och fryser”

 1. Jag kollade min temp igår och jag ska lämna prover för att kolla sköldkörteln imorgon. Den är f.ö svullen och min kroppstemp ligger på runt 36.4 vilket är kallare än normalt och jag bara fryser och fryser annars känner jag mig frisk.
  Hoppas att det är övergående för dig.

  Gillad av 1 person

  1. Jag beklagar sorgen! Så ledsamt . Det tar tid att sörja klart.

   Jo han är ragdoll . Fast är otroligt lik Birma i ansiktsdragen. jag har haft ett par stycken Birma innan. Vissa ragdoll ser lite fula ut i ansiktet . Men inte denna kullen. Och båda föräldrarna har fina drag båda två tycker jag.

   Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s