Frisyr eller inte frisyr

För att få lite andrum från Tamoxifenlivet och få bort fokusen från bröstcancer-sfären kan man ju alltid prata hår och frisyrer ☺️

Mitt hår växer ganska snabbt tycker jag. För några veckor sedan tröttnade jag på hårlängden. För långt eller för kort. Fel längd helt enkelt.

Fick en impuls och gick till en frisör jag inte varit hos innan. Jag gav henne ganska fria händer. Sa att jag inte är van vid kort hår, orkar inte hålla på och greja med det.

Ska vara lättskött, vill ha det asymmetriskt. Ungefär så här som denna tjejens frisyr:

Så om två centimeter är det nog ungefär så.

Jag var nöjd i en halv dag. Sen tröttnade jag eftersom jag inte lyckades greja till det. Och jag pallar inte greja med håret varje dag och här står jag nu varje morgon och grejar med geléer och mousser . Usch.

Dessutom försvann alla lockar när frisören klippte mig så nu har det bara en aning självfall.

Men snyggt baktill tycker jag när jag fixar frisyren jag döpt till ”sidvind” 🙂

Men framtill ser det tråkigt ut tycker jag därför slipper ni se bild framtill.

Beklagade mig på Instagram och skrev att jag vill ha rufsig frisyr. Fick tips av en kompis att testa saltvattenspray. 😳 öhhh. Vet inte vad det är men jag köpte en sort. L’Oreal Stylista Beach Wave Mist.

Efter lite övande fick jag till det så som jag vill ha det medan det växer lite till.

Och jag är ju impulsiv. Så jag gick till frisören och testade en slags hårtoning som tvättas bort efter 2 tvättar. Ville ha det som tjejen på bilden.

Tja. Så här Blev det. Fast det är svårt att fånga rufset på bild. Jag gillar den där transparent -rosa nyansen.

Kul att passa på att testa olika frisyrer, hårlängder och färger tills jag bestämt mig . Eller så kommer jag inte bestämma mig utan fortsätter med olika varianter.

🙂

Författare: AnnaBloggar.com

Jag tar ut glädje i förskott. Det enda som kan hända är att jag varit glad i onödan.

9 reaktioner till “Frisyr eller inte frisyr”

 1. Hej Anna! Kom in på din blogg av en tillfällighet. Jag står inför samma resa som du har gjort. Valde att ta bort mitt bröst 2015 pga cancer och slapp därför strålning. Nu har jag valt att gå vidare att göra en rekonstruktion. Jag blev så dåligt bemött på plastikkirurgen på Sahlgrenska att jag valt att göra operationen privat. Hoppas att jag tar rätt beslut.

  Gilla

  1. Hej Emma. Kul att du hittat till min blogg. Verkligen beklagligt att du blivit dåligt bemött. Det är verkligen under all kritik. Jag blev ovän med min första läkare och bytte till en annan, inom landstinget. Dock var de på plastikenheten hur trevliga som helst.

   Väljer man privat operation så blir man så klart bemött som en drottning eftersom jag antar man själv får betala operationen. Eller? Du ska se att det går bra. Kirurger är ju expert på att detta. De opererar ju bröst hela dagarna antar jag 🙂 .

   Lycka till.

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s