Dags för bröstvårta

Jag har bestämt mig för att ta tag i den sista grejen som har med min bröstcancer att göra.

Imorgon ska jag ringa plastikenheten och prata bröstvårta. Har ingen aning om hur det är med väntetiden. Tydligen är det inget stort ingrepp. Det är väl bara att ta lite hud och snörpa åt lite och så 🙂

Värre är det med vårtgården som ska tatueras dit. Min third cousin i USA sa det gjorde skitont så hon avslutade mitt i alltihop. Nån form av bedövning ska jag ha annars skriker jag!

Författare: AnnaBloggar.com

Jag tar ut glädje i förskott. Det enda som kan hända är att jag varit glad i onödan.

7 reaktioner till “Dags för bröstvårta”

 1. Det är lite olika hur man upplever tatuering. Minns när jag gjorde min på armen/axeln och kvinnan intill skrek som om hon födde barn utan smärtlindring. Jag har ännu inte tänkt på det där med bröstvårta, om jag vill ha eller inte.

  Gilla

  1. Jag har så himla låg smärttröskel. Jag verkar inte ha så mycket känsel på bröstet men det lär ju kännas. Jag tänker använda kylsprej eller nåt. Ska ta reda på vad som är okej och inte. En stadig grogg eller två 😂

   Gilla

   1. Jag gjorde en tatuering med mycket färg för 190 år sen ungefär. På den tiden åkte man till Tattoo Jack iNyhamn, Köpenhamn 🙂 de struntade i åldersgränser och om man var full. Jag hade druckit en massa Elefantöl innan. Min killkompis Benny också. Sen gaddade vi oss. Minns inte hur det kändes. Kändes ingenting när plastikkirurgen skar bort den ett antal år senare. Det var innan lasertiden det. Betalade 500kr att ta bort den.

    Gillad av 1 person

 2. Aha 🙂 . Ifall jag skulle få för mig att göra en, så skulle det nog bli Apples första logga. Det regnbågsfärgade äpplet. Och sätta den i pannan. Hahaha.nä jag vet inte var jag skulle ha den. Eller bara bokstaven J. Min dotters initial.

  Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s