Medan min älskling sover

Hejsan
Idag har vi sol i Landskrona. Härligt.

Biverkningarna är just nu hanterbara och nu känner jag mig pigg. Blir bara ett kort inlägg för att jag har svårt att skriva. Har råkat skära mig i höger pekfinger vid ena nagelkanten och det gör ont som fasen. Hela tiden. Pulserar och värker.

Min älskling André jobbar ju nattetid fram till maj någon gång. Det betyder att han kommer hem vid 6-tiden och sover sina timmar på dagen. Han går och lägger sig när jag stiger upp ungefär. Vi hinner prata och pussas lite sen är det dags för honom att sova.  Längtar tills mina behandlingar är över och när allt är tillbaka till det normala.

Medan min älskling sover ska jag göra mig i ordning och ta bussen till ICA för att hämta ett paket med kardborrband och symaskinsnålar som jag beställt hos Adlibris.com. För du vet väl att de har massor med hobbyprodukter och inte bara böcker?  De har mina favoritgarner från Garnstudio.com och en massa annat. Kolla själv deras DIY-flik. De levererar snabbt och fraktfritt.

Jag passar på att åka till ICA medan det är lite folk i affären för att undvika smittorisk. Efter att jag varit där ska jag hem till mamma och se hur hon har det. Ska ge henne knäckebrödet jag köpte till henne för ett tag sedan.

Aj min finger. Nu får jag sluta skriva.
Ha en bra dag.

Anna
 

Författare: AnnaBloggar.com

Jag tar ut glädje i förskott. Det enda som kan hända är att jag varit glad i onödan.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s