Villkorslös kärlek

Hej

Hur länge sedan är det inte sedan jag skrev senast?

Det är mycket som hänt som gjort att jag inte orkat skriva.
Inget som har med C att göra så ingen anledning till oro.

Allt är helt på det privata planet. Jag har mått dåligt stundom och varit stressad, ledsen och förvirrad.

Villkorslös kärlek?
Jag älskar André så otroligt mycket. Han är faktiskt den mest underbara kille jag varit tillsammans med.

Han är drygt 18 år yngre än jag.  Vi träffades i december 2015. Hade exakt ett underbart år tillsammans innan C kom och förstörde.

När jag upptäckte hur förändrat allt blev med mig i samband med Tamoxifenmedicinen jag började med i augusti förra året och måste ta i fem år, sa jag till André (detta var i augusti eller september förra året). Jag sa till honom:
-Är det sån här skit (effekten av biverkningarna) vi ska dras med så vill jag verkligen inte att du ska behöva ha det så här. Det räcker med att jag själv måste stå ut med mig.
-Lägg av, sa han. Sen pratade vi inte mer om det.

Ni som följt mig länge vet vad jag snackar om. (Kolla mina inlägg om Tamoxifen).
Biverkningarna jag dragits med. Framförallt mina torra slemhinnor som gjorde att vi inte kunde ha sex på jättelänge. Vi hade inte riktig sex på ja riktigt många månader. De få gånger vi fixade få till det under cellgiftbehandlingen februari – maj 2017 kan man räkna på ena handen. När jag kände att NU börjar det kännas okej, ja då börjar man med Tamoxifen och en massa jävla biverkningar dyker upp. Störst problem var slemhinnorna i underlivet som torkade så himla mycket att jag grät när jag skulle kissa, torka mig, duscha mig där nere. Det tog åtskilliga månader innan det rättade till sig.

I början var det också som att jag var totalt ointresserad av sex. Detta gick över i samband med att slemhinnorna sakta återgick till det nästan normala. Detta tack vare Membrasin havtornskapslarna och LIP havtornsolja för underlivet. Får väl även tacka två läkemedlen: Repleen och Vagisan fuktkräm.

Snubbla på målsnöret
För tre månader sedan bestämde vi att separera. Flytta ifrån varandra.
Vid det laget kunde vi börja ha sex och det hade vi som om vi tog igen det vi missat i alla de där månaderna. Efter att ha beslutat att gå skilda vägar började sexlusten komma riktigt ordentligt nu när slemhinnorna började normaliseras. Vi tog även Pjur Woman till hjälp och det funkade bra.

Nu ska man kanske känna oss väl för att förstå hur vi kunde ha en massa sex efter att vi beslutat att gå skilda vägar. Och hur vi kan gå skilda vägar fast vi tycker så  mycket om varandra.

Jag kan bara säga så här, det jag sagt till André ett antal gånger sedan i höstas:
-Jag älskar dig så mycket och du är värd att ha det allra bästa. Du ska aldrig nöja dig med annat än det bästa för det är du verkligen värd.

Jag vill inte vara indiskret mot André och har ingen anledning att gå in på fler detaljer.

Jag säger bara igen att jag älskar honom så otroligt mycket. Han ska träffa någon i sin egen ålder och någon som förhoppningsvis inte drabbas av sån här skit som förstör ett samliv. Tills dess har jag inget emot att vi är intima tillsammans när vi känner för det.

Nya adress
För en dryg vecka sedan flyttade jag. Inom stan. Har fått schyst ordning i lägenheten.

Charlie Napoleon
Jag hämtade min kattunge Charlie 6 dagar innan jag flyttade. För att han skulle slippa flytstök passade min syrra och yngsta systerdottern 15 år honom. Jag var där och hälsade på. Det funkade bra fast han var busig och ett yrväder utan dess like.

Flyttade in en lördag förmiddag. På eftermiddagen när flytten var klar hämtade jag hem honom. Det gick jättebra. Han hade roligt bland alla flyttlådor och bråte. På natten la han sig på min huvudkudde ovanför mitt huvud tryckt mot väggen. Där låg han och somnade det lilla livet * hjärta *

IMG_3964 IMG_3959

Sa jag att han jag döpte honom till Napoleon efter världens godaste bakelse? *ler *


Leta efter en kompis

När jag i april bestämt mig för att köpa en ragdollflicka fick jag kontakt med en uppfödare. Hennes honor var tingade. Jag sa till henne att om hon mot förmodan skulle få ett återbud, får hon gärna höra av sig.

Sen fortsatte jag leta ragdollhona. Fick kontakt med en trevlig kvinna som hade två tjejer och en kille. Jag ville ju ha en tjej enbart för att jag bestämt att min nästa katt ska heta Cloetta *ler *.
Kvällen innan jag skulle besöka henne och kattungarna hör hon av sig och berättar att en person som hört av sig innan mig, beslutade att köpa båda honorna. Kvar var en kille. Jag sa jag kommer och hälsar på.

Samtidigt som jag var lite besviken. Jag var så insnöad på att ha en hona, blev jag glad att båda flickorna tingats. Jag var brydd över hur jag skulle kunna välja bort en av kattungarna. Det kommer ta flera dagar. Jag kommer att sitta där på golvet hos uppfödaren och bara stirra på de två flickorna.

Problemet löste sig. Kvar var en kille och vilken kille sen. Helt underbar och charmig liten plutt. Så kom Charlie Napoleon in i mitt liv och jag slapp välja bort.

Under tiden jag väntade på att kunna få hem honom började jag tänka att jag borde skaffa en kompis till Charlie. Tänkte att så snart jag kommit till ro i nya hemmet så ska jag leta efter en ragdollflicka. Idén började växa fram att skaffa kattkull. Då blev det lite brådis för det är bra ifall katterna är jämngamla.

Cloetta Nefertiti
Det jag inte hunnit berätta i bloggen är om Cloetta Nefertiti.

Telepati! Veckan innan jag skulle hämta hem Charlie, ja då hör den andra uppfödaren av sig till mig. Henna hade jag glömt. Hon hade fått återbud på en av kattflickorna. Vilket sammanträffande.

Hon skickade bilder på lilltjejen och hon var helt bedårande.

IMG_3927
Henne hämtade jag hem på söndagen. Det tog en dag sedan var de igång och började nosa på varandra. Sedan efter det är det full rulle här hemma. De är så himla roliga och härliga. Charlie sover fortfarande på huvudkudden fast han fått en egen intill min kudde. Cloetta ligger gärna och sover någon annanstans i lägenheten. Men på morgnarna är de i sängen båda två. På var sin sida om mig.

Livet är härligt vill jag säga.
Jag mår bra. André och jag har kontakt och han kommer över ikväll och det längtar jag efter.

Nu ska jag strax till stranden med två väninnor. Idag ska det bli rekordvarmt IGEN. Och idag börjar Landskronakarnevalen och den varar till och med lördag. Massor med artister, massor med öltält, massor med människor och massor av sol.

Härligt.
Anna

Författare: AnnaBloggar.com

Jag tar ut glädje i förskott. Det enda som kan hända är att jag varit glad i onödan.

12 reaktioner till “Villkorslös kärlek”

 1. Den som säger att kärlek övervinner allt har inte levt i den verkliga världen. Åldersskillnad är svårt iaf när det är kvinnan som är äldre. Jag träffade under många år en man som är 22 år yngre än mig, sista gången var för rätt så exakt ett år sedan. Nu var det inte så allvarligt mellan oss men det gjorde mig uppmärksam på att det är svårare. Tex att skaffa barn. Min tid är ute för det. Livet är inte helt enkelt alla gånger. Nu känner jag mig psykiskt som en annan person än den jag var innan C och män intresserar mig inte alls. Varken unga eller äldre. Katter däremot är fina grejer.
  Söta katter!

  Gilla

  1. Kärleken kan vara svår och lätt. Just nu är den svår. Jag älskar André och vill både ha kakan och äta upp den.

   Detta är jättekonstigt! Hoppas Maria läser detta. Jag höll just på att svara på hennes kommentar nu precis och vet inte vad som hände. Min dator är helknäpp ibland. Medan jag skrev så har jag visst råkat radera hennes kommentar och det var verkligen inte meningen.

   Gilla

 2. Till Maria. Jag råkade radera din kommentar. Fattar inte hur det gick till. Min dator beter sig knepigt emellanåt. Grrrr.

  Jag håller med att det kan vara besvärligt med åldersskillnad om kvinnan är den äldre. Framförallt om det här att han vill skaffa barn och man inte längre kan och för gammal att bli mamma.
  I vårt fall var det inaktuellt eftersom ingen av oss vill ha fler barn.

  Några dagar efter min 18-årsdag fick jag min dotter så hon och André är födda samma år. Ännu en anledning att jag inte velat ha fler barn. 39 års mellanrum 🙀

  Gilla

  1. Tack. Vi beslutade gemensamt kan man säga. Jag älskar honom och respekterar honom så mycket att jag inte vill riskera att något i vårt samboförhållande skulle förstöras och skapa konflikter och sånt. Dessutom. En annan aspekt: det är det här med kvalitetstid. Så länge vi vill, kan han och jag träffas och vara intima när vi vill. Sedan kan var och en gå till sin egen vardag. Typ så tänker jag. Samtidigt är jag förberedd på att han när som helst kan träffa någon och då kommer det bli så in i norden jobbigt för mig. Men inget jag tänker tänka på. Eller försöka att inte tänka på.

   Ragdoll. Ja de är helt underbara. Jag beklagar sorgen efter din katt. Så ledsamt när man förlorar sin älskling.

   Jag planerar kattkull till våren så jag kommer väl ha både bicolor och mitten kattungar eftersom Charlie är mitten och Cloetta är bicolor. Spännande 🙂

   Under förutsättning att katterna kommer attraheras av varandra 🙂

   Gillad av 1 person

 3. Vi har det åt andra hållet, min man är 21 år äldre. Känns inte bra om han skulle bli dålig, men samtidigt har det varit väldigt jobbigt, då han gått runt om i byn typ ”det är synd om mig för jag har en bc sjuk hustru”. Har tagit på mina krafter, känner ingen stöd av honom, alla skall tycka synd om honom. Har tänkt om c kommer tillbaka, då lämnar jag honom. Och nu är jag där. Har inte sagt annat än att det är en cysta… Kuratorn har varit till stor hjälp. Väntar på svar nästa vecka. Få se hur det blir.

  Gilla

  1. Ja det var en stor åldersskillnad. Låter jobbigt att han går runt och tycker synd om sig. Jag hoppas du får ett gott besked på svaren.

   Jag öönskar dig en trevlig helg kära vän.
   Kram till dig.

   Gilla

 4. Jag tänker bli en gammal crazy cat lady, då behövs inga män alls 😉
  Kanske ett tips?
  Skämt åsido. Jag förstår att det är svårt. Livet är svårt och fantastiskt härligt ibland.

  Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s