Min plan med Tamoxifen

Hjärnan har gått varm. Jag har bestämt mig. Jag har börjat göra ett uppehåll med Tamoxifen. Ska föra dagbok för nu vill jag veta vilka av alla åkommor jag dras med, beror på Tamoxifen. Det är ju lätt att ”skylla” allting på medicinering och cellgifternas fel och så vidare. Vi som drabbats av hormonell BC och måste få bort östrogen som bildas, tänker så klart att all slags negativ förändring i kroppen är medicinens fel eller cellgifternas fel. Vissa saker KAN ju faktiskt ha med ”det vanliga” klimakteriet att göra.

Hänger ni med på tänket? 🙂

Så nu vill jag veta. Jag tog den senaste Tamoxifen i förrgår, den 15 oktober. Än så länge har jag inte märkt någon skillnad.

Så jag för dagbok och rapporterar här vecka för vecka tänkte jag.
OCH: jag tänker inte berätta detta för mamma. Och ni släktingar som följer mig: detta får inte komma fram till mamma. I trust you.

Nu ska jag duscha och sen kolla något på Netflix med Charlie och Cloetta. Eller rättare sagt jag tittar , Charlie ligger uppe på mig och vill bli klappad på magen. Cloetta ligger vid sidan om och spinner.

❤️

Anna

Författare: AnnaBloggar.com

Jag tar ut glädje i förskott. Det enda som kan hända är att jag varit glad i onödan.

8 reaktioner till “Min plan med Tamoxifen”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s